Sunday, February 21, 2010

top 10 site yang paling digemari rakyat Malaysia, nasib baik red tube jauh.haha

ok tadi i saje2 search top sites di Malaysia sekadar untuk menganalisa rakyat Malaysia ini sebenarnya suka surf apa dekat internet.
assumption awal saya mengatakan bahawa laman porn mestilah busuk2 pun top 30.
jangkaan saya meleset apabila tiada laman lucah langsung di senarai 50 teratas.
phewww~
so kira rakyat Malaysia ni kira takde lah tahap sangat pasal porn.
pandangan awal saya telah di alter sedikit selepas melihat statistik tersebut.
anyway ini top 10 site di Malaysia

1.facebook
ini telah menjadi kegilaan remaja di Malaysia sekarang.
budak darjah 1 pun dah ade fesbuk.gila lah

2.google
pakcik google pun kalah dengan fesbuk.tak sangke jugak.

3.yahoo
search engine yang popular.personally i suka lagi guna yahoo uk.

4.google lagi

5.youtube
laman video yang memuatkan pelbagai jenis video.
kadang2 boleh tak tido malam usha video2 kat situ.

6.blogger
cayalah blogger! :))

7.live.com

8.wikipedia.
laman wajib bagi mereka yang membuat assignment.muahahahaha

9.MSN

10.myspace.
alah,tak ketinggalan.boo~hehe.

oh ya,ini top 3 site porn yang tersenarai di kalangan kaki-kaki surfing di Malaysia

55. tube 8
63. redtube
78.megaporn

not bad kan.

:))

14 comments:

  1. uih, ape tuh tube8??redtube??megaporn??website gossip ker??=)

    ReplyDelete
  2. ze:
    itu sume laman forum membincangkan tentang isu politik semasa.muahahhaa

    ReplyDelete
  3. haha...gutter unsencored tkde k u??

    ReplyDelete
  4. cis berani u tanye i, mane la i tau :p

    ReplyDelete
  5. kejap je tau.usha sinopsis pastu da tutup k :p

    ReplyDelete
  6. ahaks... maksudnya, urang2 kita masih waras dan tak nafsu serakah sangat... tapi gejala tu kena bendung gak... ~_^
    eh Chedet duduk tangga berapa?

    ReplyDelete
  7. budakhutan:
    tu la.macam tak percaya.i rase tak betul ni statistik ni.haha.
    che det tu ape ye.i baru lagi.xpaham sangat

    ReplyDelete
  8. kenapa blog saya xda pun...xfemes ke?...muahaha...(dah la miro oi, xyah nak berlagak...apa sgt blog ang yg ntah apa2 tu...)...sapa yg nak usha no 55...63..and 78 tu...citer ar skit best tang mana?...huhuhu

    ReplyDelete
  9. pergh..1st fb..memang popular pun..btw chedet tu web tun dr. mahathir kn?x silap la..

    ReplyDelete
  10. kahkahkah.
    porn pon ko nk gtaw ke.

    ReplyDelete
  11. larr, psl politik ker??
    igtkn psl shupping2..ahak =)

    ReplyDelete
  12. armyrule:
    blog u nombo 11 kot.tu yang xde dalam list.sikit lagi.haha.

    mr z:
    yea ke.thanks for da info :)

    ustak:
    tak beritahu pun memang orang dah tahu.huhu. ini sekadar menunjukkan statistik.

    ze:
    pasal politik la.haha

    ReplyDelete