Thursday, February 18, 2010

memang mantap tak pegi semayang boleh lepak luar

ok hari ni hari jumaat.
jam menunjukkan pukul 12.
percaya tak, sekejap lagi walaupun tiba masa untuk solat jumaat,
akan ada banyak mamat-mamat yang lepak di kedai-kedai makan berborak tanpa serba salah.
memang mantap kan.
nak kate orang putih,kulit sah2 dah hitam.
nak kate india, cakap english plak terabur.
jadi sah2 la orang melayu.dan Islam la kebarangkalian besarnya.
i hanya tertanya-tanya,
apa yang ada dalam kepala otak mereka.
jika sekalipun tidak pergi,malu la sedikit untuk keluar rumah.
lagi mantap,ade yang siap jalan2 dekat bb pegang tangan dengan awek.
haha.
lelaki-lelaki seperti ini memang awal2 dah out nak buat calon menantu.
ish!

17 comments:

  1. awal lagi kot....
    gue pun baru nak pergi....
    slamat hari jumaat...

    ReplyDelete
  2. i mean kejap lagi la mie.
    hehe.
    cepat pegi siap.

    ReplyDelete
  3. uish...ade pluang lg....naseb baik...ok2!!
    i g prepare skang gak!lol

    ReplyDelete
  4. sekarang ni waktu masuk lambat... :)

    ps: waktu posting tu tak ubah setting masa eh?

    ReplyDelete
  5. hi. first time drop here.
    hehe. anyway, kes pegang2 tangan kat bb tu slalu jumpa kot. malah, depan masjid jamek pon ada. hehe

    ReplyDelete
  6. umpanan makanan sedekah dekat masjid aku rasa tak cukup berjaya lagi, sebab tu ramai mengelat mahu pegi

    kalau ada beriyani bukhara dengan ayam masak merah ke, aku rasa cina india pun nk dtg masjid smayg jumaat

    ReplyDelete
  7. zack zuhairi:
    haha.betul2.thanks for visiting my page.
    btw,ur page is totally rock dude.love it

    siggplus:
    muahahahaha.tah2 penan kapuchia bangladesh sume datang

    ReplyDelete
  8. i2 dah jadi budaya . yang baik , suci , tertib , mmg mostly org x nak ikut . yang x baik tu yg blambak . manusia dah diberi 2 jalan . dah itu pilihan nya ... nak wat gane .

    ReplyDelete
  9. memang lazim dah sgt boys sekrang uh.

    ReplyDelete
  10. first time singgah sini..rmai je orang camtu sekarang ni..lau diri sendiri dah hanyut..anak bini nanti tak taula..

    ReplyDelete
  11. miera, tadi mr bom pegi solat jumaat,
    jadi ambil la mr bom sebagai teman hidup :)
    i lap u miera, saya serius ni, hheheehe

    ReplyDelete
  12. dunia dah berubah :)

    atau

    http://melromeo.blogspot.com/2009/10/dunia-kita-dah-berubah.html

    hehe

    ReplyDelete
  13. perghh memang mantap sebab diorang semua dah cukup amalan nak bawak g akhirat :)

    - Shy Guy -

    ReplyDelete
  14. pelik kan?
    sekarang memang macam tu kot. grrr

    ReplyDelete