Wednesday, May 4, 2011

gambar gula-gula kumpulan k pop malaysia



posing bajet seksi. memang la seksi, tapi.. hadui.









tapi meimei tu comel jugak ^_^





ahli ahli kumpulan



joy





erwina





mei mei







chacha






achie







rosak rosak

Thursday, April 14, 2011

Monday, March 21, 2011

Sunday, March 13, 2011

Wednesday, March 10, 2010

:( hurmmm. benci2!

hari ini saya tidak dapat berjumpa beliau.
kelas pagi beliau tidak menghadirkan diri.
kelas petang pula cancel.
hurmm.
perasaan ini adalah sangat membencikan.
saya benci bila saya terjatuh cinta kerana jatuh cinta adalah perbuatan yang sangat tidak cool.
kalau boleh, memang saya ingin berperangai cool dan cuma menganggap kawan namun semua ini adalah involuntarily.
ish! benci

little diary 8
.hate to love.

Saturday, March 6, 2010

im starting to like someone so much,

but unfortunately the person is a girl

:(

-little diary 7-
.mistaken identity.

saya sangat letih seperti seorang perempuan tua yang suka merungut

2 3 hari kebelakangan ni tersangat la pack jadual saya.
tak sempat pun nak usha blog.
sedih.
huaaa! :'(
semuanya gara-gara lemas di lautan assignment.
kapal study hampir2 tenggelam.
enjin jenama malas yang digunakan,memang la jadi camtu.
maybe enjin tambahan berjenama paksa kena digunakan selepas ini.
agar kapal study ini tidak karam dan berjaya ke daratan cuti sem.
muahahahaha.