Wednesday, March 10, 2010

:( hurmmm. benci2!

hari ini saya tidak dapat berjumpa beliau.
kelas pagi beliau tidak menghadirkan diri.
kelas petang pula cancel.
hurmm.
perasaan ini adalah sangat membencikan.
saya benci bila saya terjatuh cinta kerana jatuh cinta adalah perbuatan yang sangat tidak cool.
kalau boleh, memang saya ingin berperangai cool dan cuma menganggap kawan namun semua ini adalah involuntarily.
ish! benci

little diary 8
.hate to love.

27 comments:

  1. ilek2..control jiwa...control macho..eh...ayu

    ReplyDelete
  2. oh! saye pown benci berperasaan begitu.
    huuu.

    ReplyDelete
  3. hak3..
    gud luck..
    sok masih ada..(^^,)

    ReplyDelete
  4. biasalh tul...masa abang kodok jatuh cinta ngan janiffer lopez pon macam tu jugak..bila di sibuk shooting abang kodok rasa benci ..tapi rindu

    ReplyDelete
  5. Salam Ziarah,

    Benci nape pula ni sabar-sabar la dik

    ReplyDelete
  6. jatuh cinta adalah jatuh yang tak sakit, lain ngan jatuh tangga. so sweeeeettt miera..

    ReplyDelete
  7. i benci dia jugak tp i tak benci u :)

    ReplyDelete
  8. alala...cian dia..
    mesti tiap2 ari pn nk tgk dia kn..
    wat if juz luahkn perasaan tu kt dia?=)
    gd luck dear...

    ReplyDelete
  9. mana budak ni lama tak update blog..sibuk bercinta ker?

    ReplyDelete
  10. u choose to love not love choose to b :D

    ReplyDelete
  11. rilek-rilek suda....

    salam ziarah :)

    ReplyDelete
  12. ramai org follow. sebab u cantik kan? heheh

    ReplyDelete
  13. bercinta sebelum tak boleh bercinta..boleh pakai ker pendapat ni?=P

    ReplyDelete
  14. relax la u..senang2 mintak je nombor fon xde la u tertunggu2 kan.hehehe.nice to know ya

    ReplyDelete
  15. miera...aha..sy pon benci keadaan mcm tuu

    ReplyDelete
  16. bistu.. bilernya nak becinta.. hehhehe

    ReplyDelete
  17. huhuhu....semoga bahgia n ceria selalu... ;)

    ReplyDelete
  18. there are 2 things u cant hide:

    1.cough
    2.L.O.V.E

    :)

    ReplyDelete