Thursday, February 25, 2010

2 pekerjaan yang lebih berkuasa daripada president

2 jenis pekerjaan yang simple tetapi orang2 besar harus mengikut katanya, even president pun kene ikut arahannya.

first ialah barber.
kalau dah barber kata tunduk,terpakse tunduk.
kalau suruh suruh teleng kiri,kena jugak ikut.

second, photographer.
lagi la boleh suruh posing macam mane macam mane pun.
kalau tak ikut, nanti gamba tak lawa.
hee

13 comments:

  1. D lg 1 job la Miera..
    pk2 pe die..

    ReplyDelete
  2. hehe betul gak ek! btw aku suka cara blog ni di tulis. cool!

    ReplyDelete
  3. hari2 p kedai tp x bntu pon maen kepala org...xtaw lak keje tu berkuasa..sok kn la gunting rmbut cstmer..xley tgk saje..hehehe

    ReplyDelete
  4. kf:
    hehe :)

    wan:
    ape ek..

    parkair:
    thanks :)))

    zara:
    sep sikit :p

    zizan:
    ha.ta bape paham la yang

    sakira:
    da reply kat post u :)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. betul gak... pandai u tulis blog.. bagus2.. :D
    mmg berkuasa.. kalo barber yg mamak siap tempeleng2, pulas2 kepala lps siap gunting rmbut.. xde sape yg berani melawan.. kahkah

    ReplyDelete
  6. luz:
    bwekk!

    meuz:
    haha i penah tengok :p

    ReplyDelete
  7. ada satu lagi polis trafik.. dan pasangan tgh kemaruk bercinta

    ReplyDelete
  8. to miera,

    mksdnye..ada kedai gunting..tp x pernah tolong...lol..

    ps:xphm lg?haha
    pss:asl la pkai akaun google len tuh...

    ReplyDelete
  9. yg photographer 2 i ske....
    bguss2..
    huhuuhuu

    ReplyDelete