Thursday, February 25, 2010

gadis seksi





















Di fakulti i semua perempuan2 adalah hot stuff ok.
semua pakai nak palingg gempak je.
i pun hairan.
nak pegi kelas je kot.
melaram macam nak pegi kawin.
haha.
berbalik pada tajuk di atas.
i tengok rata-rata gadis sekarang cuba menyeksikan (ade ke ayat cmni) diri mereka dengan berpakaian daring atau gila babi tak cukup kain.
tak pun yang ketat, sendat hingga membuat lelaki terbeliak.
tak payah tengok luar.
buat kajian kat fakulti i pun dah cukup.
mereka menganggap bahawa terdedah tubuh badan itu adalah seksi.
yang terjojol2 itu adalah seksi.
please.
u look like a bitch ok.
bagi i seksi tu tak semestinya kena berpakaian terdedah.
pakai tudung pun bagi i boleh nampak seksi.
seksi dari segi penampilan.
seksi dari segi bagaimana seseorang itu membawa dirinya.
bagaimana cara dia bercakap.
cara dia bergaul.
dan banyak lagi.
so please.
jangan la berpakaian seperti mahu pergi berjemur di tepi pantai.
itu bukan seksi,
itu murahan.

31 comments:

  1. wahh...~ tajam sungguh..hehehe..
    agakla..nk tuntut ilmu pon lg mau sexy2 ka..? :P
    btw, the pix..is tht u? ;D

    blogwalking~ ;D

    ReplyDelete
  2. bila pompuan dah tunjuk . lelaki pun ternganga jer la sebab sedap tengok ye tak ? haha lepas tuh kena tarik salahkan lelaki WT@#*(&@( haha.

    p/s : suka plak aku ngan blog nie . santai dan simple :) Bukan kerana kau hot or cun :) hehah! tapi cara penulisan kau yang bersahaja hehah!

    ReplyDelete
  3. ahahahaha.. biaQ ja budak2 tu nak seksi.. lagi la pakcik crayon yang pervert ni suka ;) boleh skodeng2... ahahahaha...

    http://tubelawak.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hai~
    gambar u yang ni seksi...
    takpun i silap ni gambar gadis lain yang u maksudkan 'seksi' tu
    huhu...

    really,, no harsh.. ^^

    ReplyDelete
  5. hello there!
    bagi I, perempuan seksi ni takde maruah..yeah, like what u said,like a b****.. macam pelacur jalanan pun ade jugak..

    p/s-u're cute,but if u wear tudung,mesti lagi cun!i bet!

    ReplyDelete
  6. ahahah!! aku pon pelik, akai lawo2 cam nak kenduri :) miera comel, pakai biasa2 pon tetap comel kan :) take care

    ReplyDelete
  7. yg pasti
    lelaki sexy di dapur
    sekian

    ReplyDelete
  8. supaya senang di rogol!jwapan terbaik

    semua bermula dari rumah kalau baik..baik la

    ReplyDelete
  9. itu normal sudah.. kat sini pun bsepah yang seksi. susah juga orang perasan santik ni. asyik menyeksi je. yang terseksa, kitorang ler..

    ReplyDelete
  10. yeay! agreed with u.
    manusia remaja skerang pelik2!

    ReplyDelete
  11. btol2...yg tu aku mmg sokong..pling xthan kena yg pkai heel 3inci lbih tu..pergh,klah lctrer...hahaha

    ReplyDelete
  12. kf:
    okeh :)

    nand nashari:
    ish takde la :p
    thanks melawat sini :))

    melz:
    ish mane ade cun

    iz:
    amboi pervert! :p

    lt:
    ish takkan la i post cmni,i letak gmba i plak yang seksi :'(

    norain:
    yeah give 5 ;)

    ieda:
    u lagi comel :))

    joe:
    yeke :p

    bobo:
    isk jgn la rogol

    harun:
    seksa ke.bukan best :p

    aien:
    ;)

    misz benida:
    haha.betul2

    ReplyDelete
  13. apa tujuan sebenar mereka semua menyeksikan diri...huh...camnila umat akhir zaman...huhuhu...mereka buat dosa, aku pun terdosa sekali kot bila tertgk aset2 diorang...hahaha..ntah apa2

    ReplyDelete
  14. naek geli bile tgk pompuan seksi terlebih ;D

    ReplyDelete
  15. tipu la kalau lelaki tak tengok.. tapi kadang2 menyampah jugak.. geli pown ada sebenarnya.. jgn jadi macam tu sudah..

    ReplyDelete
  16. Skong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  17. bile kene rogol, kene raba ke hape jgn la nk salahkan lelaki plak.. sendiri mau igt la..
    bile pkai seksi2, org akan ckp blakang2.. menimbulkan fitnah or umpatan..
    kalo lelaki nmpk mcm tu kebanyakannye akan ckp, "bdk ni sng makan ni..."

    ReplyDelete
  18. kt ukm nih susa laa nk jmp pompuan sexy..x pnah jmp pun..heh..tringin plak nk tgk pompuan2 pulun yg g klas sexy..

    ReplyDelete
  19. satu jer org yang sexy..biasanya di anggap dirinya cantik ..tapi tak pon...

    ReplyDelete
  20. haahha...
    betol2..kalau nmnye nk gi klas tuh..pki laa proper kan..watpe nk syeksyi2..xcool & gorgeous laa..
    just pki dress & cardigen + jeans & selendang sudey..
    nmpk laa mcm cool sket..

    yg penting hepi & confident...
    nnt jemput2 laa ke blog kite k~
    nk follow laa even x dpt jadi follower ke 100...huhuhu....

    ReplyDelete
  21. Btol3!setuju3!hehe
    tapi kat tempat aku memang susah nak cari yang pakai baju kurung sopan2 sume..semua seksi meksi..=p

    ReplyDelete
  22. pe2 pn sp kh didlm pic tu? huhu ^^

    ReplyDelete
  23. tuh la pasal..aku pown tertanya2 daging sapa dalam pic tuh..haha

    ReplyDelete
  24. gmbr tue mmg seksi... tercabar gak la iman nie... hehehe

    ReplyDelete
  25. hahahahaha.diorang nak buat amal jariah kot..hehehehehe...

    ReplyDelete